Προϊόντα για wd μαύρο 8tb (3)

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος

Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος αποκτάται με συγκέντρωση και καθαρισμό της συμπυκνωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος για να μειωθεί η περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες στον ορό. Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση μεμβρανικής διαχωριστικής τεχνολογίας ή ανταλλαγής ιόντων. Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος θεωρείται προϊόν της υψηλότερης καθαρότητας και συγκέντρωσης πρωτεΐνης.
Όξινο ορό (AWP)

Όξινο ορό (AWP)

Η σκόνη ορού γάλακτος οξέος (AWP) είναι ένα υποπροϊόν της παραγωγής τυριού ή οξέος καζεΐνης. Παράγεται με την ξήρανση φρέσκου ορού γάλακτος που προέρχεται από μαλακά λευκά τυριά. Η μικροβιακή ζύμωση μειώνει τη χρήση μικροβιακού γάλακτος και μετατρέπει τη λακτόζη σε γαλακτικό οξύ. Η σκόνη ορού γάλακτος οξέος χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή ρικότα και βουτύρου ορού γάλακτος. Χρησιμοποιείται επίσης ως συστατικό σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως ψωμί, κράκερ, κρέατα, αρτοσκευάσματα και έτοιμα φαγητά. Η σκόνη ορού γάλακτος οξέος βρίσκεται επίσης στη σοκολάτα και τη ζαχαροπλαστική. Το προϊόν που προσφέρει η Foodcom μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή ζωοτροφών. Είναι μια δημοφιλής οικονομική εναλλακτική λύση για τη σκόνη ορού γάλακτος γλυκού τύπου στη διατροφή των χοίρων. Η σκόνη ορού γάλακτος οξέος χρησιμοποιείται επίσης σε υποκατάστατα γάλακτος με χαμηλό pH.
Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού (WPI)

Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού (WPI)

Η απομόνωση πρωτεϊνών ορού γάλακτος αποκτάται μέσω συγκέντρωσης και καθαρισμού του συμπυκνώματος πρωτεϊνών ορού γάλακτος, προκειμένου να μειωθεί η περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες του ορού γάλακτος. Η διαδικασία μπορεί να διεξαχθεί με τη χρήση διαχωρισμού μέσω μεμβράνης ή ανταλλαγής ιόντων. Ο WPI θεωρείται προϊόν της υψηλότερης καθαρότητας και συγκέντρωσης πρωτεϊνών.